Appleweetjes

iCloud.com krijgt binnenkort nieuw uiterlijk

Apple gaat binnenkort het uiterlijk van de website iCloud.com lichtjes wijzigen. De nieuwe interface krijgt een witte achtergrond en de iconen zijn opmerkelijk kleiner.

Alle iCloud apps blijven ongewijzigd, uitgezonderd de Herinneringen app. Deze heeft wel een nieuw uiterlijk gekregen zodat de app beter aansluit bij iOS 13. De wijzigingen van het webportaal iCloud.com werden voor het eerst opgemerkt door Federico Viticci die het op Twitter publiceerde.

iCloud.com is een handig hulpmiddel voor iCloud gebruikers. Via elke computer kan men surfen naar dit webportaal en heeft men toegang tot email, notities, herinneringen, agenda, foto’s, bestanden. Het is zelfs mogelijk om je apparaten te lokaliseren.

Wens je de beta-site zelf uit te proberen dan kan je gewoon surfen naar beta.iCloud.com en inloggen met je bestaande iCloud account.

Vermoedelijk zullen de visuele wijzigingen van iCloud.com van kracht gaan bij de lancering van iOS 13.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer