Appleweetjes

Apple nodigt pers uit op 10 september voor iPhone event

Stiekem wisten we al de datum voor dit iPhone event. In de zevende beta van iOS 13 was er namelijk een duidelijke hint te vinden wanneer het event plaats zou nemen. Maar nu heeft Apple de uitnodigingen verstuurd. De datum van het komende event is vastgelegd op dinsdag 10 september en begint om 19:00 uur (onze tijd).

Apple zal het evenement live streamen zodat je alles meteen kan meemaken. Zoals het voorgaande jaar zal het opnieuw plaatsvinden in het Steve Jobs Theather.

Apple Event 10 september 2019

Apple zal op dit event drie nieuwe iPhone modellen lanceren. De nieuwe iPhones zullen voorzien zijn van een A13 processor en een nieuwe Taptic Engine trilmotor. Ook de camera’s zullen sterk verbetert zijn.

Daarnaast wordt er een nieuwe Apple Watch Series 5 verwacht. We weten alvast dat Apple opnieuw een behuizing van keramiek in het aanbod gaat nemen maar ook één van titanium. Maar veel meer is er nog niet bekend over de nieuwe Apple Watch. Sommige denken hierdoor dat de update voor Series 5 minimaal zou zijn.

We verwachten ook dat Apple meer duidelijkheid geeft over Apple Arcade en Apple TV+. Met Apple Arcade in de startblokken en het feit dat Apple nu serieus investeert in games kunnen we zelfs een nieuwe en krachtigere Apple TV verwachten.

Hoewel er ook diverse nieuwe iPads in ontwikkeling zijn net zoals een 16 inch MacBook Pro verwachten we deze niet op dit event.

Als laatste zal Apple de datum bekend maken wanneer iOS 13, iPadOS 13, watchOS 6, tvOS 13 en macOS Catalina beschikbaar zullen zijn.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer