Appleweetjes

Apple lanceert scherm vervangingsprogramma voor Apple Watch Series 2 en 3

Apple is gestart met een scherm vervangingsprogramma voor de Apple Watch Series 2 en 3 in aluminium. Volgens Apple kunnen er bij deze modellen in uitzonderlijke situaties een barst rondom het scherm ontstaan. Het probleem doet zich voor bij zowel het 38mm model als het 42mm model.

De barst kan ontstaan langs één van de afgeronde randen en zal zich langzaam verder ontwikkelen naar de andere randen.

Apple Watch barst S2-S3

Heb je dus een aluminium Apple Watch Series 2 of Series 3 en heb je last van zo’n barst rondom het scherm. Dan is er goed nieuws voor je. Je kan namelijk het scherm nu gratis laten vervangen.

Hiervoor hoef je enkel maar naar een Apple Store te gaan of naar een erkende Apple Reseller. Het is zelfs mogelijk om je Apple Watch op te sturen naar Apple zelf. Meer informatie kan je op deze pagina vinden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer