Appleweetjes

21,5 inch iMac begin 2013 geklasseerd als verouderd

Apple heeft de 21,5 inch iMac van begin 2013 toegevoegd aan zijn lijst van oude en verouderde producten.

Oude producten zijn producten die al langer dan vijf jaar en minder dan zeven jaar niet meer worden gemaakt. Apple heeft de service voor deze oudere hardwareproducten beëindigd. Soms zijn er echter enkele uitzonderingen waardoor de service wordt verlengd.

Apple klasseert verouderde producten als producten die al langer dan zeven jaar niet meer worden gemaakt

Apple kan geen onderdelen meer leveren voor producten die op deze lijst staan. Het gevolg is dus dat Apple geen reparaties aan deze producten meer zal uitvoeren. Ook erkende serviceproviders krijgen geen onderdelen meer.

Een lijst van verouderde Apple producten kan je op deze pagina bekijken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer