Appleweetjes

Apple is bezig met de ontwikkeling van nieuwe iPhone SE

Apple zou volgens nieuwe geruchten bezig zijn met de ontwikkeling van een goedkopere iPhone model. Op die manier kan het bedrijf beter concurreren met andere bedrijven die meestal veel goedkopere toestellen in hun aanbod hebben.

Het goedkopere iPhone model is in feite de opvolger van de iPhone SE. Apple zou op schema zitten om deze iPhone uit te brengen in het voorjaar van 2020. Eerder waren er al dergelijke geruchten dat Apple plannen heeft om telefoon in het middensegment te kunnen aanbieden.

De nieuwe iPhone SE zal grotendeels gebaseerd zijn op de huidige iPhone 8. Het scherm zal hetzelfde blijven, namelijk een LCD scherm van 4,7 inch. Maar intern zou deze nieuwe iPhone SE veel componenten gaan delen van de nieuwe iPhone 11.

Het is echter nog onduidelijk of Apple eventueel Face ID in de nieuwe iPhone SE zal integreren. Het kan zijn dat Apple ervoor kiest om de Home-knop met Touch ID te behouden. Op die manier kan de fabrikant de prijs van deze iPhone laag houden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer