Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met tweede beta van iOS 13.1 en iPadOS 13.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de tweede beta uitgebracht voor iOS 13.1 en iPadOS 13.1. Apple verraste iedereen met een iOS 13.1 beta terwijl iOS 13 nog niet is uitgebracht voor het grote publiek. Zoiets is tijdens de beta periode bij alle iOS versie nooit eerder gebeurd.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer