Appleweetjes

Scarlet geeft hun Hot gebruikers meer data

Sinds 1 september heeft Scarlet, een dochteronderneming van Proximus een nieuwe CEO, namelijk Sandrine Desseille. Zij maakt er meteen werk van om Scarlet opnieuw aantrekkelijk te maken.

Zo krijgen alle Scarlet Hot gebruikers vanaf morgen (5 september) 1GB extra bij hun abonnement. Zo kan je voor 18 euro per maand onbeperkt bellen en sms’en en heb je de beschikking aan 4GB data. Wens je meer data dan kan je deze nog steeds als extra aanschaffen.

Scarlet klanten met een Hot abonnement hoeven niets te doen. Zij krijgen vanaf hun volgende factuur deze extra datavolume op hun abonnement.

Door de toename van deze mobiele data is Scarlet terug interessant voor mobiele gebruikers. Als je vergelijkt met andere operatoren waarbij je ook onbeperkt kan bellen en sms’en dan komt enkel Mobile Vikings dicht in de buurt. Voor 20 euro per maand hebben zij een abonnement waar je 5GB aan data krijgt.

Scarlet Hot

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer