Appleweetjes

Volg voor het eerst het iPhone event live op YouTube

Voor het eerst zal je aanstaande dinsdag 10 september het iPhone evenement live kunnen meemaken op YouTube.

Momenteel is het al mogelijk om het evenement op diverse manieren live te bekijken. Met behulp van Safari kan je terecht op de Events-pagina van Apple. Ook Windows of Android gebruikers kunnen met dezelfde link de Keynote live bekijken. Heb je een Apple TV HD of Apple TV 4K dan kan je het evenement bekijken via de Apple Events apps. Heb je die nog niet dan kan je deze downloaden via de App Store. Bezitters van een Apple TV van de tweede of derde generatie kunnen het evenement bekijken via het speciale Events kanaal. Dit kanaal verschijnt automatisch zodat het meteen gebruiksklaar staat.

Maar dit jaar zal Apple het voor sommige nog vereenvoudigen. Op YouTube is namelijk al een kanaal actief dat het evenement live zal weergeven. Op die manier is de toegang tot het evenement fors vergroot. Het is voor het eerst dat Apple een evenement live zal streamen op YouTube. Het iPhone event gaat van start op dinsdag 10 september om 19 uur.

Uiteraard zullen we op Appleweetjes verslag uitbrengen van deze gebeurtenis. Hou dus zeker onze website in het oog.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer