Appleweetjes

Apple Arcade beschikbaar op 19 september voor 4,99 euro

Apple heeft aangekondigd dat hun gamingdienst vanaf 19 september beschikbaar zal zijn voor de prijs van 4,99 euro per maand in 150 landen. De eerste maand is als proefperiode zelfs gratis.

Eerder waren er al geruchten dat Apple deze prijs zou hanteren. Games die tot het aanbod van Apple Arcade gaan behoren zullen beschikbaar zijn op alle iOS platformen. Je kan deze dus downloaden en spelen op een iPhone, iPad, Apple TV. De games zullen zelfs beschikbaar zijn voor de Mac. Elke game is bovendien offline te spelen en bevatten geen advertenties of extra aankopen.

Om ervoor te zorgen dat er zo’n breed mogelijk aanbod met kwalitatief goede games beschikbaar gaat zijn investeert Apple mee in de ontwikkeling van games voor Apple Arcade. Volgens de Financial Times heeft Apple al meer dan 500 miljoen dollars geïnvesteerd aan meer dan 100 games. 

Wil je meer te weten komen over Apple Arcade en welke spelletjes beschikbaar zullen zijn dan kan je op deze pagina terecht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer