Appleweetjes

Apple lanceert 10,2 inch iPad

Apple heeft het instapmodel van de iPad grondig onderzoek handen genomen. Zo is de iPad nu voorzien van een 10,2 inch Retina scherm en een Smart Connector. Hiermee kan je het fullsize Smart Keyboard van Apple eenvoudig connector,.

Daarnaast is de iPad krachtiger geworden. Apple heeft deze voorzien van de A10 Fusion processor. De iPad is al verkrijgbaar vanaf 389 euro.

Meer informatie vind je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer