Appleweetjes

Apple lanceert iPhone 11

Apple heeft de opvolger van de iPhone XR aangekondigd. Deze keer is de naamgeving gelukkig wat vereenvoudigt. De iPhone heet nu gewoon iPhone 11.

De iPhone heeft nog steeds hetzelfde scherm namelijk een 6,1 inch Liquid Retina scherm met een resolutie van 1792 x 828 pixels bij 326 ppi.

Waar vooral de wijzigingen in zijn aangebracht is het camerasysteem van de iPhone 11. Deze is voor het eerst voorzien van een dubbele camera. Een nieuwe ultragroothoekcamera moet ervoor zorgen dat je bredere foto’s kan maken. De camera legt vier keer meer van de omgeving vast.

Maar ook aan foto’s nemen in donkere situaties is gedacht. Met de nachtmodus kan je nog steeds mooie foto’s bij weinig licht nemen. De portretmodus was voorheen al beschikbaar maar nu krijgt deze ook de mogelijkheid om foto’s van dieren te maken.

De iPhone 11 heeft de snelste chip in een smartphone ooit. De A13 Bionic processor moet ervoor zorgen dat alles vloeiend werkt. Bovendien is hij energiezuiniger dan vorige processoren. Hierdoor gaat de batterij van de iPhone 11 een uur langer mee dan de iPhone XR.

Naast verbeteringen in de processor en de batterijduur is de iPhone 11 waterbestendig tot 30 minuten en 2 meter diep.

De iPhone 11 beschikbaar in de volgende kleuren: paars, geel, groen, zwart, wit en rood (Product RED) en is verkrijgbaar vanaf 809 euro.

Meer informatie over de iPhone 11 vind je op deze pagina.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer