Appleweetjes

Apple’s videodienst Apple TV+ start op 1 november voor 4,99 euro

Apple heeft aangekondigd dat hun videodienst Apple TV+ vanaf 1 november beschikbaar zal zijn voor de prijs van 4,99 euro per maand. De video streamingdienst zal meteen in honderd landen van start gaan. België en Nederland zit er meteen bij.

Daarnaast is er nog goed nieuws voor degene die dit jaar nog een nieuw Apple product gaat kopen. Bij de aankoop van een nieuwe iPhone, iPad of Mac krijg je Apple TV+ gratis voor één jaar erbij.

Daarnaast kan iedereen een gratis proefperiode van 7 dagen krijgen. Apple belooft om elke maand nieuwe Apple Originals aan het aanbod toe te voegen. De video’s kan je zelfs offline bewaren zodat je ze overal eenvoudig kan bekijken.

Wil je meer te weten komen over Apple TV+ en het aanbod hiervan dan kan je op deze pagina terecht.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer