Appleweetjes

Apple lanceert Golden Master watchOS 6

Apple heeft voor ontwikkelaars de golden master van watchOS 6 uitgebracht. Nu de lanceringsdatum van watchOS 6 vaststaat is het hoogtijd om de ontwikkelingen voor deze versie af te ronden.

Op donderdag 19 september zal deze voor iedereen beschikbaar zijn. In principe is de Golden Master versie exact dezelfde als degene die gelanceerd wordt voor het grote publiek. Op die manier kunnen ontwikkelaars hun applicaties volop uittesten en eventueel nog de nodige aanpassingen realiseren.

De Golden Master versie wordt enkel nog aangepast wanneer er nog grote problemen opduiken.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer