Appleweetjes

Apple zet enkele Apple Arcade games extra in de kijker

Over minder dan een week gaat Apple Arcade van start. Apple’s gamingdienst zal vanaf 19 september beschikbaar zijn voor de prijs van 4,99 euro per maand. De eerste maand is als proefperiode zelfs gratis.

Apple Arcade is een nieuwe dienst die in het najaar van dit jaar van start gaat. Voor een vast bedrag per maand krijg je toegang tot diverse games. Games die verschijnen op Apple Arcade hebben geen advertenties en geen in app-aankopen. Ze zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, Apple TV en zelfs op de Mac. Dankzij de iCloud integratie wordt je voortgang in de game bijgehouden zodat je op een ander apparaat kan verder spelen.

We zijn er vrij zeker van dat de lage prijs voor Apple Arcade ervoor gaat zorgen dat deze gamingdienst een enorm succes wordt. Apple heeft ondertussen een promo video gemaakt waarin in minder dan 100 seconden 25 Apple Arcade games worden getoond.

In de video kan je de volgende games ontdekken:

Oceanhorn 2: Knights of the Lost Realm, Towaga: Among Shadows,
Mosaic, Overland, Manifold Garden, Lifeslide, Where Cards Fall, WHAT THE GOLF, ChuChu Rocket! Universe, Cat Quest II, The Enchanted World, Hot Lava, EarthNight, Skate City, Jenny LeClue – Detectivu, LEGO Brawls, Sayonara: Wild Hearts, Sonic Racing, Pac-Man Party Royale, Frogger in Toy Town, Shinsekai: Into the Depths, Cricket Through the Ages, ShockRods,
Redout: Space Assault, Super Impossible Road

Wil je meer te weten komen over Apple Arcade en welke spelletjes beschikbaar zullen zijn dan kan je op deze pagina terecht.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer