Appleweetjes

De nieuwe iPhones doen het bijzonder goed in de vooruitbestellingen

Officiële cijfers hebben we niet. Maar de bekende Apple analist Ming-Chi Kuo heeft zondag een rapport gepubliceerd waarin hij vermeldt dat de vooruitbestellingen van zowel de iPhone 11 als de iPhone 11 Pro het bijzonder goed doen.

Sinds vrijdag 13 september zijn deze nieuwe iPhones te bestellen. Kuo baseert zijn voorspellingen vooral op de Apple Online Store. Hij heeft elk model nauwkeurig geanalyseerd op de beschikbaarheid. Hierbij merkt hij op dat er een sterke vraag is naar de middernachtgroene iPhone 11 Pro en de groene en paarse iPhone 11. De analist waarschuwt dat door productieproblemen van het glas voor de middernachtgroene iPhone Pro de levertijd voor dit model fors kan toenemen.

De iPhone Pro blijkt vooral in de Verenigde Staten populair te zijn. De Chinese markt is dan weer geïnteresseerd in de iets goedkopere iPhone 11.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer