Appleweetjes

Apple Arcade gaat voor sommigen al van start

Apple Arcade zal voor iedereen van start gaan van zodra iOS 13 is gelanceerd op donderdag 19 september. Maar sommige beta testers behoren tot de gelukkigen en kunnen er nu al mee aan de slag.

Apple Arcade is een nieuwe dienst die deze week van start gaat. Voor een vast bedrag van 4,99 euro per maand krijg je toegang tot diverse games. Deze games zullen beschikbaar zijn op zowel de iPhone, iPad, Apple TV en de Mac. Elke game is bovendien offline te spelen en bevat geen advertenties of in app aankopen.

Apple is zijn gamingdienst nu volop aan het testen. Sommige beta testers van iOS 13 krijgen een gratis proefperiode voorgeschoteld. Hiervoor hoeven ze enkel naar de app van de App Store te gaan en onderaan op de knop van ‘Arcade’ te tikken. Na de aanmelding van deze proefperiode kan men zoeken naar diverse Apple Arcade games en deze uitproberen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer