Appleweetjes

Dit weten we over de batterij en het werkgeheugen van de iPhone 11 (Pro)

Uit documenten die zijn ingediend bij de Chinese telecom waakhond TENAA (Telecommunication Equipment Certification Center ) zijn er enkele leuke weetjes over de batterij en het geheugen van de nieuwste iPhones opgedoken.

Zo is de iPhone 11 voorzien van een batterij van 3110 mAh en 4GB aan werkgeheugen. Apple voorzag de iPhone XR vorig jaar van een 2942 mAh batterij en 3GB werkgeheugen.

De iPhone 11 Pro is volgens de documenten voorzien van een 3026 mAh batterij en 4GB werkgeheugen. Dat is een grote toename vergeleken met de iPhone XS dat is voorzien van een 2658 mAh batterij en 4GB werkgeheugen.

Maar de iPhone 11 Pro gaat er het meest op vooruit. Deze is voorzien van een 3969 mAh batterij en 4GB werkgeheugen. Vergeleken met de iPhone XS Max is dit een toename van 25% aan batterijcapaciteit. De iPhone XS Max is voorzien van een 3174 mAh batterij en 4GB aan werkgeheugen.

Apple heeft eerder al gezegd dat de nieuw iPhone 11 en iPhone 11 Pro (Max) een sterk verbeterde accuduur hebben. Zo gaat de iPhone 11 een uur langer mee vergeleken met de iPhone XR. De iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max gaan tot wel 4 en 5 uur langer mee vergeleken met de iPhone XS en iPhone XS Max.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer