Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vierde beta van iOS 13.1 en iPadOS 13.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de vierde beta uitgebracht voor iOS 13.1 en iPadOS 13.1. Op donderdag 19 september zal Apple iOS 13 lanceren aan het grote publiek. Aan iOS 13.1 wordt nog hard gewerkt maar Apple heeft ons al laten weten dat iOS 13.1 gepland staat voor maandag 30 september.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer