Appleweetjes

Apple lanceert iOS 13

Apple heeft zonet iOS 13 gelanceerd. iOS 13 heeft opnieuw diverse optimalisatie gekregen. Apps tweemaal sneller opstarten als voorheen en is er ondersteuning voor donkere modus.

iOS 13 zit vol vernieuwingen zo zullen de songteksten bij Apple Music app synchroon meelopen met het geluid, is de Apple kaarten op een aantal punten flink verbetert net zoals Apple CarPlay. Je kan nu met Apple CarPlay de Muziek app naast de Kaarten app zetten. Verder zal Siri in CarPlay veel subtieler zijn waardoor je de actieve app kan blijven bekijken.

De foto applicatie kent vernieuwde bewerkingstools en deze zijn nu ook toepasbaar op video’s. Apple gaat je nu ook de mogelijkheid geven om bij bepaalde apps of website in te loggen met je Apple ID. Jij kan zelfs bepalen of je je email adres wenst te delen of niet. In dat laatste geval zal Apple een random email genereren voor die dienst.

Maar dat is niet alles. iOS 13 is op tal van punten een grote vooruitgang.

Om iOS 13 te downloaden ga je op de iPhone naar Instellingen – Algemeen -Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer