Appleweetjes

Apple lanceert aanvullende update voor macOS Mojave 10.14.6 update 2

Apple heeft net een aanvullende update voor macOS Mojave 10.14.6 uitgebracht. Het is al de tweede aanvullende update dat Apple voor macOS 10.14.6 uitbrengt.

De eerste aanvullende update bracht Apple op 1 augustus uit en verhielp een probleem waarbij sommige Macs niet correct uit de sluimerstand gehaald konden worden. Er is weinig geweten over welke verbeteringen deze update met zich meebrengt. Apple deelt enkel mee dat deze update wordt aanbevolen voor alle gebruikers en dat het de beveiliging van macOS verbetert.

Om deze update te installeren ga je op je Mac naar Systeemvoorkeuren – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer