Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.4.2

Apple heeft zonet iOS 12.4.2 uitgebracht voor de oudere iPhones en iPads die niet kunnen upgraden naar iOS 13. Het gaat dan om de iPad Air, de iPad mini 2 en mini 3, de iPhone 5, iPhone 6 en iPhone 6 Plus.

Wat exact de verbeteringen in iOS 12.4.2 zijn is momenteel niet geweten maar vermoedelijk focust deze update zich vooral op de beveiliging.

De vorige update van iOS 12.4.1 verhielp een bug waardoor het jailbreaken van iOS opnieuw mogelijk was.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer