Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.3.2

Apple heeft zonet watchOS 5.3.2 uitgebracht. De update komt een maand na watchOS 5.3.1.

Deze update is vooral bedoelt voor Apple Watch Series 1 en Series 2 modellen. Apple heeft watchOS 6 voor deze toestellen nog niet vrijgegeven. De update naar watchOS 6 zal hiervoor later dit jaar verschijnen.

watchOS 5.3.2 biedt volgens Apple belangrijke beveiligingsupdates en wordt aanbevolen voor alle gebruikers.

Om watchOS 5.3.2 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer