Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 6.0.1

Apple heeft zonet watchOS 6.0.1 uitgebracht. De update komt ongeveer twee weken na het uitbrengen van watchOS 6.

Aangezien Apple watchOS 6 nog niet heeft vrijgegeven voor de Apple Watch Series 1 en Series 2 is deze update nog niet voor deze toestellen beschikbaar zijn. Alle nieuwere Apple Watch Modellen kunnen wel updaten.

watchOS 6.0.1 biedt volgens Apple enkele oplossingen. Zo was er een probleem met de Mickey Mouse wijzerplaat waardoor Mickey en Minnie Mouse de tijd niet konden uitspreken. Ook een probleem met de agenda complicatie lijkt nu opgelost te zijn.

Om watchOS 6.0.1 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer