Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met eerste beta van iOS 13.2 en iPadOS 13.2

Apple heeft voor ontwikkelaars de eerste beta uitgebracht voor iOS 13.2 en iPadOS 13.2. Aan het nieuwste besturingssysteem wordt nog hard gewerkt. Dat merken we vooral aan de vele updates die het systeem nog krijgt om enkele problemen op te lossen.

Maar iOS 13.2 voegt een belangrijke nieuwe functie toe dat Apple had belooft. Namelijk Deep Fusion, dat is een techniek dat een genomen foto grondig zal analyseren en optimaliseren waar nodig is. Het resultaat is een perfecte foto. Meer informatie over Deep Fusion vind je op deze pagina.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer