Appleweetjes

iOS 13.2 toont nu al de nieuwe AirPods

Er gaan al een tijdje de geruchten rond dat Apple werkt aan nieuwe AirPods. Deze AirPods krijgen een nieuw design en hebben ruisonderdrukking als één van de belangrijkste nieuwe functies. Apple zou deze nieuwe AirPods nog dit jaar of begin volgende jaar op de markt willen brengen.

Maar in de laatste beta van iOS 13.2 is er een icoontje opgemerkt dat het uiterlijk van de nieuwste AirPods toont. Het icoon is een onderdeel van diverse componenten met betrekking tot de toegankelijkheidsinstellingen. Hierdoor kan het best zijn dat de nieuwe AirPods ook ingezet kunnen worden om beter te horen. Net zoals de ‘Live luister‘ functie die aanwezig is in de bestaande AirPods.

Er zijn aanwijzigingen in de nieuwste beta gevonden waarbij blijkt dat de nieuwe AirPods diverse luistermethodes heeft waarbij de ‘Focus mode’ staat voor degene met ruisonderdrukking. Verder is er ontdekt dat de nieuwe AirPods de modelcode B298 hebben meegekregen.

Eerder doken er op Slashleaks al foto’s afkomstig van 52audio op dat een prototype van de AirPods 3 toonde. Uitgaand van het icoon dat te vinden is in iOS 13.2 kunnen deze foto’s wel degelijk de nieuwe AirPods tonen. Oordeel zelf maar.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer