Appleweetjes

Apple werkt nog steeds aan budget iPhone met 4,7 inch scherm

We hebben het al eerder meegedeeld dat Apple bezig is met de ontwikkeling van een goedkopere iPhone model en volgens het Japanse zakenblad Nikkei Asian Review kloppen deze geruchten volledig.

Het nieuwe budget model van de iPhone is in feite de opvolger van de iPhone SE dat Apple in 2016 heeft geïntroduceerd. Maar de naam en prijs van dit nieuwe model staat nog niet vast.

De goedkopere iPhone zal grotendeels gebaseerd zijn op de huidige iPhone 8. Het scherm zal hetzelfde blijven, namelijk een LCD scherm van 4,7 inch. Maar intern zou deze nieuwe iPhone SE veel componenten gaan delen van de nieuwe iPhone 11.

De goedkopere iPhone kan Apple helpen om beter te concurreren met andere bedrijven die meestal veel goedkopere toestellen in hun aanbod hebben.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer