Appleweetjes

De iPhone 11 doet het beter dan Apple hoopte

Het gaat goed met de verkoopcijfers van de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Daarom heeft Apple aan hun leveranciers gevraagd om de productie met 10 procent te verhogen.

Deze verhoging levert ongeveer 8 miljoen extra iPhones op bij de huidige productieplannen. De vraag naar de nieuwste iPhones is blijkbaar groter dan Apple had gehoopt.

De nieuwe productieverhoging zal ervoor zorgen dat er meer iPhones van de band rollen dan het iPhone model van vorig jaar. De productieverhoging geldt vooral voor de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Voor de iPhone 11 Pro Max zou Apple de productie lichtjes naar beneden aanpassen.

Het is opmerkelijk dat er kort na de introductie van nieuwe iPhones de productie omhoog geschroefd wordt. De laatste jaren was de trend net andersom. Het is alleszins goed nieuws voor Apple dat de nieuwe iPhones door het brede publiek goed worden ontvangen.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer