Appleweetjes

Tim Cook herdenkt overlijden Steve Jobs

Het is ondertussen al acht jaar geleden dat Steve Jobs op 56 jarige leeftijd op 5 oktober overleed ten gevolge van alvleesklierkanker.

Hij overleed een dag nadat de iPhone 4S werd geïntroduceerd. Aandachtige kijkers van die Keynote konden een gereserveerde stoel opmerken voor Steve Jobs.

Gereserveerde stoel - Keynote iPhone 4S

Volgens goed ingelichte bronnen zou Steve Jobs de livestream van deze Keynote nog vanuit zijn huis in Palo Alto hebben bekeken. Op het einde van de Keynote glimlachte hij alsof hij bedoelde dat alles in goede handen was.

Elk jaar herdenkt Tim Cook, de opvolger van Steve Jobs de verjaardag van zijn dood. Hij doet dat meestal via Twitter en ook dit jaar is dit niet anders. Hij twitterde een foto van Steve Jobs bij de Apple Store in New York. Deze Apple Store staat vooral bekend om zijn iconische kubus. Bij de foto zette Tim Cook de volgende tekst erbij: “De kostbaarste bron die we allemaal hebben is tijd – Steve Jobs: Ik herinner me je voor altijd.”

De pagina ‘Remembering Steve‘ krijgt de dag van vandaag nog steeds inzendingen van mensen over heel de wereld. Mensen delen op die pagina diverse teksten over Steve Jobs met hun herinneringen en gevoelens.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer