Appleweetjes

Apple start reparatieprogramma voor iPhone 6s (Plus) die niet meer opstarten

Apple is gestart met een reparatieprogramma voor de iPhone 6s en iPhone 6s Plus. Het blijkt namelijk dat recent geproduceerde toestellen van dit model zijn uitgerust met een defect onderdeel. Hierdoor kan het gebeuren dat de iPhone niet meer kan opstarten.

Het probleem doet zich voor met de iPhone 6s en iPhone 6s Plus die geproduceerd zijn tussen oktober 2018 en augustus 2019. Op een speciale pagina van Apple kan je met behulp van het serienummer controleren of je iPhone 6s (Plus) in aanmerking komt of niet. Het serienummer vind je eenvoudig op de iPhone zelf door bij “Instellingen” > “Algemeen” > “Info”.

Indien je iPhone in aanmerking komt voor dit reparatieprogramma dan heb je diverse mogelijkheden. Je kan de iPhone naar Apple sturen voor een reparatie, je gaat naar een Apple Store of je brengt de iPhone naar een erkende Apple dealer.

Meer informatie vind je op het serviceprogramma van Apple.

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer