Appleweetjes

Mappen delen in iCloud is uitgesteld tot de lente van 2020

Apple beloofde bij de voorstelling van iOS 13 en macOS Catalina dat het mogelijk zou zijn om mappen in iCloud te delen met anderen. Maar tijdens de testperiode van deze nieuwe besturingssystemen kwamen diverse problemen naar voren. Apple besliste dan maar om deze nieuwe functie voorlopig uit te stellen.

Op de pagina van macOS Catalina heeft Apple bij de nieuwe functies ondertussen geschreven dat gedeelde mappen vanaf het voorjaar van 2020 beschikbaar zal zijn. Vreemd genoeg staat er op de iOS pagina nog steeds dat deze functie later dit najaar gaat verschijnen. Aangezien macOS Catalina later is uitgebracht dan iOS 13 gaan we ervan uit dat Apple de iOS pagina nog niet heeft gewijzigd.

Het delen van mappen in iCloud is een veelgevraagde functie. Voor veel mensen zorgt een dergelijke functie dat Dropbox voor hen overbodig wordt.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer