Appleweetjes

Apple lanceert Texas Hold’em game voor de iPad

Een tijdje geleden herintroduceerde Apple het spelletje Texas Hold’em in de App Store. Apple bracht oorspronkelijke deze game in september 2006 uit voor de iPod. Later kwam deze ter beschikking voor de iPhone bij de lancering van de App Store op 11 juli 2008.

Een lang bestaan had het spel Texas Hold’em weliswaar niet. Apple verwijderde deze in november 2011. Maar sinds juli van dit jaar plaatste Apple het pokerspel opnieuw in de App Store. Het spel is volledig opnieuw ontwikkeld en bevat verbeterde graphics. Daarnaast is de game vanaf nu volledig gratis. Voorheen had deze een prijs van 3,99 euro.

De enige teleurstelling was dat de game toen nog niet beschikbaar was voor de iPad. Maar daar is nu verandering in gekomen. Apple heeft Texas Hold’em geoptimaliseerd om deze te kunnen spelen op de iPad.

[appstore id=”284602850″]

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer