Appleweetjes

Apple lanceert watchOS 5.3.2 voor Apple Watch Series 4 in combinatie met oude iPhone

Ben je in het bezit van een Apple Watch Series 4 en gebruik je deze met een iPhone dat niet in staat is om iOS 13 te draaien dan zal je het vast wel hebben gemerkt. Je kan namelijk je Apple Watch niet updaten naar watchOS 6.

Om watchOS 6 te gebruiken moet deze gekoppeld zijn met een iPhone dat werkt met iOS 13. De Apple Watch Series 4 kan perfect gebruikt worden met de iPhone 5s en iPhone 6 maar jammer genoeg kunnen deze niet iOS 13 draaien.

Toch blijft Apple aan watchOS 5 sleutelen. Met de nieuwe update watchOS 5.3.2 zijn er weer enkele foutjes opgelost waaronder een belangrijke beveiligingsverbetering.

Dus zit je in zo’n situatie vergeet dan alleszins niet om je Apple Watch te updaten.

Om watchOS 5.3.2 te downloaden open je de Watch app op je gekoppelde iPhone. Ga dan naar Mijn Watch – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer