Appleweetjes

Apple start met productie van hun eerste eigen serie ‘Masters of the Air’

Vanaf 1 november is het zover. Dan gaat Apple TV+ van start. De lancering van Apple’s videostreaming dienst zal in het begin nog een beperkt aanbod krijgen. Maar Apple neemt hun nieuwe dienst zeer ernstig. Inmiddels is hun eigen interne productiestudio opgericht. De allereerste serie die Apple’s productiestudio gaat produceren zal ‘Masters of the Air’ zijn.

De serie is in feite een vervolg op de populaire serie ‘Band of Brothers’ en ‘The Pacific’. Zowel Steven Spielberg als Tom Hanks zullen meehelpen met de productie ervan. Een goede keuze aangezien beide personen de voorgaande series hebben geproduceerd.

De productiestudio van Apple staat onder toezicht van Zack Van Amburg en Jamie Erlicht. Zij hebben al voldoende ervaring doordat ze eerder aan de slag waren bij Sony Pictures.

‘Master of the Air’ zal bestaan uit 9 afleveringen. De serie focust zich op de diverse luchtoorlogen die door de bemanningsleden van de Amerikaanse Eighth Air Force werden uitgevoerd tijdens hun strijd tegen Nazi-Duitsland.

De serie zal uiteraard exclusief op Apple TV+ beschikbaar komen. Een exacte datum hiervan is nog niet geweten.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer