Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vierde beta van iOS 13.2 en iPadOS 13.2

Apple heeft voor ontwikkelaars de vierde beta uitgebracht voor iOS 13.2 en iPadOS 13.2. Deze beta verschijnt een week na de derde beta.

Het was al geweten dat iOS 13.2 de functie Deep Fusion zal bevatten. Dit is een techniek dat een genomen foto grondig zal analyseren en optimaliseren waar nodig is. Het resultaat is een perfecte foto. Meer informatie over Deep Fusion vind je op deze pagina.

Maar iOS 13.2 heeft nog andere functies. Zo is er nu de ondersteuning voor de Unicode 12-emoji. Het komt erop neer dat er maar liefst 59 nieuwe emoji’s zijn. Wanneer je hiervan nog de geslachtsvariaties erbij telt zijn het er zelfs 75 en met de verschillende huidtinten kom je op een totaal van maar liefst 230.

Maar Apple voegt in iOS 13.2 nu ook de opt-in mogelijkheid om jouw audiogesprekken met Siri beschikbaar te stellen aan Apple. Het is zelfs mogelijk om je Siri dicteer geschiedenis te wissen. Apple beloofde deze mogelijkheid eerder al nadat er wat ophef ontstond dat Siri gesprekken worden beluisterd door taalexperts.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer