Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met vijfde beta van watchOS 6.1

Apple heeft voor ontwikkelaars de vijfde beta uitgebracht voor watchOS 6.1. Deze beta verschijnt ruim een week na de vierde beta.

Het is nog niet duidelijk wat eventueel de vernieuwingen in deze versie zijn aangezien Apple dit niet meedeelt. Wat wel geweten is, is het feit dat watchOS 6.1 werkt op oudere Apple Watch modellen zoals de Series 1 en Series 2. Apple beloofde dat watchOS 6 later dit jaar voor deze toestellen beschikbaar komt. Het kan dus goed zijn dat watchOS 6.1 de eerste versie van watchOS 6 voor deze modellen wordt.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer