Appleweetjes

Dit is de oplaadbare case van de AirPods Pro

Er zijn al een tijdje geruchten dat Apple binnenkort nieuwe AirPods op de markt gaat brengen. Zelfs in de beta versie van iOS 13.2 zijn er al verwijzingen naar deze nieuwe AirPods te vinden.

De nieuwe AirPods zullen verkocht worden onder de naam AirPods Pro en zijn voorzien van ruisonderdrukking. Op Slashleaks zijn er nu nieuwe foto’s verschenen van de draadloze oplaadbare case die bij de AirPods Pro horen.

Wat vooral opvalt is dat de case veel breder zal zijn dan de huidige. Vermoedelijk komt dit doordat de oortjes aan de bovenkant een ander uiterlijk hebben zodat ze de gehoorgang beter afsluiten. In combinatie met de ruisonderdrukking zou je hierdoor geen hinderlijk omgevingsgeluid meer ervaren.

Bron: SlashLeaks
Bron: SlashLeaks

Wanneer exact de AirPods Pro op de markt zullen verschijnen is nog niet geweten. Maar alles wijst erop dat het echt niet meer lang zou duren.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer