Appleweetjes

Apple lanceert iOS 13.2 en iPadOS 13.2

Apple heeft zonet iOS 13.2 en iPadOS 13.2 gelanceerd. Naast nieuwe functies lost deze versie nog enkele problemen op.

Het was al geweten dat iOS 13.2 de functie Deep Fusion zal bevatten. Dit is een techniek dat een genomen foto grondig zal analyseren en optimaliseren waar nodig is. Het resultaat is een perfecte foto. Meer informatie over Deep Fusion vind je op deze pagina.

Daarnaast heeft iOS 13.2 nog andere functies. Zo is er nu de ondersteuning voor de Unicode 12-emoji. Het komt erop neer dat er maar liefst 59 nieuwe emoji’s zijn. Wanneer je hiervan nog de geslachtsvariaties erbij telt zijn het er zelfs 75 en met de verschillende huidtinten kom je op een totaal van maar liefst 230. 

Apple voegt in iOS 13.2 nu ook een opt-in mogelijkheid om jouw audiogesprekken met Siri beschikbaar te stellen aan Apple. Het is zelfs mogelijk om je Siri dicteer geschiedenis te wissen. Apple beloofde deze mogelijkheid eerder al nadat er wat ophef ontstond dat Siri gesprekken worden beluisterd door taalexperts.

Om iOS 13.2 of iPadOS 13.2 te downloaden ga je op de iPhone of iPad naar Instellingen – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer