Appleweetjes

Apple lanceert tvOS 13.2

Apple heeft zonet tvOS 13.2 gelanceerd. Het is de eerste grote update na de lancering van tvOS 13 op 24 september 2019.

Dankzij tvOS 13 krijgt de Apple TV ondersteuning voor meerdere accounts. Zo kan je gemakkelijk switchen tussen personen in je gezin. Iedereen krijgt zijn eigen beginscherm met de eigen apps en toegang tot de eigen muziekcollectie. De muziek app is nu zelfs in staat om de songteksten synchroon met het geluid te laten lopen.

Maar ook het beginscherm is onder handen genomen. Zo is er meer ruimte zodat video’s al een preview kunnen tonen vooraleer de app geopend wordt.

Met de komst van Apple Arcade komen er meer games beschikbaar voor de Apple TV. Daarom wordt de ondersteuning voor gameconsoles verder verbeterd. De Xbox One S Controller en PlayStation Dualshock Controller kunnen gewoon gekoppeld worden met de Apple TV.

Zoals gewoonlijk heeft de nieuwe versie van tvOS nieuwe screensavers gekregen. Dit jaar is het thema onderwater zodat je heerlijk kan genieten van enkele prachtige onderwater screensavers.

Wat exact de vernieuwingen in deze update zijn is niet geweten. Apple geeft meestal geen informatie over de vernieuwingen in updates van tvOS.

Om de update te downloaden ga je op de Apple TV naar de Instellingen app. Selecteer Systeem – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer