Appleweetjes

Apple lanceert AirPods Pro

Een groot geheim was het al lang niet meer. Maar nu is het dan toch officieel. Apple lanceert nieuwe Bluetooth oordopjes met ondersteuning van ruisonderdrukking. 

De oortjes hebben een nieuw ontwerp en zijn voorzien van siliconen dopjes. Dankzij die dopjes die in drie verschillende grootte worden bijgeleverd geniet je van een uitstekend draagcomfort. Daarnaast zorgen de dopjes ervoor dat de ruisonderdrukking onder ideale omstandigheden zijn werk kan doen. Met de ruisonderdrukking actief zal het omgevingsgeluid zo goed als volledig worden weggefilterd. Wens je toch iets te horen van wat er allemaal rondom jouw gebeurt dan kan je de transparantie mode activeren aan de hand van een druksensor in de oortjes. 

Met een volledig opgeladen batterij zorgen de oortjes voor zo’n 4,5 uur luistertijd. Schakel je de ruisonderdrukking uit dan loopt dit op tot 5 uur.  Apple belooft dat wanneer je de oortjes voor 5 minuten oplaadt deze goed zijn voor 1 uur luistertijd. 

De AirPods Pro kosten 279 euro en worden geleverd met een draadloze oplaadcase.  Vanaf woensdag 30 oktober liggen ze in de Apple Store en worden ze geleverd indien je ze nu al online bij de Apple Store besteld. 

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer