Appleweetjes

Apple TV+ van start gegaan

De videodienst van Apple is van start gegaan. Voor de prijs van 4,99 euro per maand kan je diverse films en series zien. Apple TV+ is beschikbaar in honderd landen waaronder België en Nederland.

Koop je dit jaar een Apple product zoals een iPhone, iPad, Mac of Apple TV dan krijg je Apple TV+ er gratis voor één jaar erbij. Apple TV+ is te bekijken via de Apple TV app op de Mac, iPhone, iPad en iPhone.

Heb je geen Apple product dan kan je de videodienst bereiken via de website tv.apple.com. Sommige smart-TV’s waaronder die van Samsung zullen worden voorzien van de Apple TV app.

Het huidige aanbod van Apple TV+ is nog beperkt. Maar Apple belooft om deze later meer uit te breiden. Zo zijn er nog diverse TV-programma’s in de maak.

Om te starten met Apple TV+ opent u de TV app op uw Apple apparaat. Een gratis proefperiode van 7 dagen is zelfs mogelijk.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer