Appleweetjes

Apple houdt op 2 december een ‘special event’

Apple heeft een special event op 2 december in New York City aangekondigd. Diverse journalisten hebben al een uitnodiging gekregen. Volgens die uitnodiging zal Apple bij het event hun favoriete apps en games benadrukken.

Apple reikt jaarlijks al awards aan de beste apps en games. Dat doet het bedrijf echter zonder een special event. Het is de eerste keer dat Apple dit nu op een live event zal doen.

Aangezien het event voor de allereerste keer plaats zou vinden is het onduidelijk wat we hiervan kunnen verwachten. Het lijkt ons zeer sterk dat Apple dit event zou gebruiken voor de presentatie van nieuwe hardware.

Voorlopig is het zelfs nog onduidelijk of er een livestream komt. Het event zal starten op 2 december om 16:00 plaatselijke tijd.

Apple media event

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer