Appleweetjes

Apple lanceert Smart Battery Case voor iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max

Apple heeft voor de iPhone 11, 11 Pro en 11 Pro Max een Smart Battery Case ontworpen. De Case verlengt de batterijduur van de iPhone met ongeveer 50%. De Smart Battery Case is verkrijgbaar in drie kleuren voor de iPhone 11 Pro en 11 Pro Max, namelijk: zwart, wit en rozenkwarts. Voor de iPhone 11 is de case enkel verkrijgbaar in de kleuren zwart en wit.

De Apple Smart Battery Case kan je via de Lightning poort opladen maar de Case is ook compatibel met gecertificeerde Qi‑opladers. Je kunt je iPhone tegelijk met de Smart Battery Case opladen. De batterijstatus kan je opvolgen via het lockscreen op je iPhone.

Apple heeft in de Smart Battery Case een nieuwe knop toegevoegd. Via die knop heb je meteen toegang tot de camera app, ook als de iPhone is vergrendeld. Hou je de cameraknop langer ingedrukt dan maak je meteen een video.

De Smart Battery Case kost 149 euro en wordt vanaf vrijdag 22 november geleverd. Meer informatie vind je op deze pagina.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer