Appleweetjes

Ontwikkelaars aan de slag met derde beta van macOS 10.15.2 Catalina

Apple heeft voor ontwikkelaars de derde beta uitgebracht voor macOS 10.15.2 Catalina. Deze beta verschijnt een week na de tweede beta.

macOS 10.15.2 is de opvolger van macOS 10.15.1. Deze update bracht al diverse verbeteringen met zich mee. Zo heeft macOS Catalina extra emoji’s gekregen en bevat het de nodige ondersteuning voor de AirPods Pro en HomeKit Secure Video. Daarnaast zijn er nog nieuwe privacy instellingen voor Siri bijgekomen.

Wat macOS 10.15.2 voor vernieuwingen heeft is niet geweten. Waarschijnlijk focust deze update zich vooral op probleemoplossingen en prestatieverbeteringen.

Beta’s zijn versies die Apple uitbrengt om te testen. Ze zijn bedoeld voor ontwikkelaars zodat ze ermee aan de slag kunnen voor hun ontwikkelde applicaties. Met beta’s kun je vaak nog tegen problemen aanlopen. Ze zijn dus niet bedoelt voor gebruik op je toestel dat je dagelijks nodig hebt. Ontwikkelaars kunnen beta’s downloaden op het ontwikkelaarsplatform.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer