Appleweetjes

41 jobs bedreigd bij grootste Apple Premium Reseller van België

In juli van dit jaar kregen we al te horen dat de grootste Apple Premium Reseller van België Switch een gerechtelijke reorganisatie heeft aangevraagd. Op die manier kreeg Switch bescherming tegen al zijn schuldeisers.

Het bedrijf maakte toen de belofte om naar oplossingen te zoeken om een faillissement te voorkomen. Die oplossing is er nu. De directie van Switch gaat onrendabele winkels sluiten. Volgens de directie zal het om 6 of 7 winkels gaan. Hierdoor verliezen er een 33-tal personeelsleden hun job. Daarnaast heeft de directie beslist dat er bijkomend een 8-tal jobs op het Antwerpse hoofdkantoor gaan verdwijnen. Het herstructureringsplan zal ten laatste eind februari 2020 van start gaan.

De directie hoopt dat er zoveel mogelijk personeelsleden op een natuurlijke wijze het bedrijf zullen verlaten. Op die manier kunnen er naakte ontslagen vermeden worden. De komende dagen zal de directie aan de personeelsleden bekend maken welke winkels gesloten zullen worden.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer