Appleweetjes

Proximus geeft klanten een gratis krantenabonnement en verhoogt voorzichtig datalimieten

De nieuwe CEO van Proximus Guillaume Boutin lanceert meteen al enkele vernieuwingen om hun klanten tevreden te houden.

Zo krijgen Proximus klanten vanaf 1 december toegang tot alle artikels van Het Laatste Nieuws of Le Soir. Om dit te verwezenlijken heeft Proximus een partnerschap afgesloten met DPG Media en Rossel, de uitgevers van de kranten Het Laatste Nieuws en Le Soir. Een mooi cadeau als je het ons vraagt. Wanneer jezelf een digitaal abonnement op het Laatste Nieuws zou nemen kost je dit 14,95 euro per maand.

Het digitale krantenabonnement is inbegrepen in alle residentiële packs met internet, met uitzondering van het Epic-gamma. Het aanbod is beschikbaar voor in totaal meer dan 1 miljoen Proximus-klanten. Proximus-klanten kunnen de toegang tot de digitale publicaties eenvoudig activeren en een account aanmaken bij de uitgever van hun keuze via de webversie van MyProximus of via de specifieke My e-Press-pagina’s van Het Laatste Nieuws en Le Soir.  Proximus klanten die al een digitaal krantenabonnement hebben kunnen deze koppelen met hun Proximus account. Meer informatie hiervoor vind je op deze pagina.

Naast het digitale krantenabonnement heeft Proximus nog meer goed nieuws. Vanaf 1 januari 2020 zullen ze de mobiele databundels verhogen. Weliswaar zijn deze verhogingen naar onze mening nog zeer voorzichtig.

Zo krijgen Mobilus S-klanten een databundel van 2GB. Momenteel is dat 1,5GB. In combinatie met een Tuttimus- of Minimus-packs stijgt het datavolume naar 5GB.

Mobilus M-klanten krijgen een datalimiet van 8GB in plaats van 5GB. Combineer je deze met een Tuttimus- of Minimus-packs wordt het datavolume naar 15GB opgetrokken.

Ook voor Mobilus L-klanten is er uiteraard een verhoging. Zij krijgen een datalimiet van 15GB en in combinatie met een Tuttimus- of Minimus-packs wordt dit opgetrokken naar 30GB.

Nu is het nog maar de vraag hoe de concurrenten zoals Telenet zullen reageren.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer