Appleweetjes

Apple lanceert tvOS 13.3

Apple heeft zonet tvOS 13.3 gelanceerd. Het is de tweede grote update na de lancering van tvOS 13 op 24 september 2019.

Wat exact de vernieuwingen in deze update zijn is niet geweten. Apple geeft meestal geen informatie over de vernieuwingen in updates van tvOS.

Maar wat we wel weten is dat de update een handige functie naar de TV-app brengt. Je kan items die je nog wenst te bekijken bovenaan zetten. Je krijgt dus in feite de keuze om je eigen wachtlijst of aanbevolen items te tonen. Je kan deze instelling wijzigen via ‘Instellingen’ app. Maak daar de keuze voor ‘Apps’ en kies vervolgens de TV applicatie.

Om de update te downloaden ga je op de Apple TV naar de Instellingen app. Selecteer Systeem – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer