Appleweetjes

Apple lanceert iOS 12.4.4

Apple heeft zonet iOS 12.4.4 uitgebracht voor de oudere iPhones en iPads die niet kunnen upgraden naar iOS 13. Het gaat dan om de iPad Air, de iPad mini 2 en mini 3, de iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus en iPod Touch 6de generatie.

De update focust zich vooral op de beveiliging. Of er nog andere verbeteringen zijn in iOS 12.4.4 is momenteel niet geweten.

Om iOS 12.4.4 te downloaden ga je op de iPhone of iPad naar Instellingen – Algemeen – Software-update.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer