Appleweetjes

Zou je deze iPhone SE 2 kopen?

We weten dat Apple begin volgend jaar plannen heeft om een opvolger van de iPhone SE te lanceren. De naam dat deze budget iPhone gaat krijgen zal iPhone 9 zijn.

Ontwerpers gaan nu al aan de slag om concept video’s te maken over deze nieuwe iPhone. Zo ontwikkelde Hubert Jarechowicz exclusief voor ConceptsiPhone een concept video van de nieuwe iPhone SE 2.

Wie meteen deze iPhone geweldig vindt moeten we teleurstellen. Een 3,5 mini audio jack zal nooit meer terugkeren bij een iPhone. Zeker niet als je weet dat Apple nu al droomt voor een draadloze ervaring met de iPhone.

Daarnaast weten we dat de komende iPhone 9 of iPhone SE 2 grotendeels gebaseerd zal zijn op de huidige iPhone 8. Het scherm blijft namelijk hetzelfde, namelijk een LCD scherm van 4,7 inch. Intern zijn er dan weer wel veel vernieuwingen. Zo wordt deze voorzien van de nieuwste Apple A13 Bionic processor die ook aanwezig is in de iPhone 11 en iPhone 11 Pro. Daarnaast krijgt het toestel 3 GB LPDDR4X intern geheugen en kan je kiezen voor 64GB of 128GB aan opslagcapaciteit. Als uitvoering heb je de keuze uit drie kleuren: zilver, spacegrijs en rood. Net zoals bij de nieuwste iPhones is 3D Touch vervangen door Haptic Touch.

Toch kan deze concept video je een goed detail geven over de toekomstige iPhone SE2 Plus. Hiervan zijn er nog maar zeer recent geruchten van verschenen. Een dergelijke iPhone zou pas in 2021 gelanceerd worden. Die iPhone zou volledig randloos zijn zonder Face ID. Hierdoor kan er gebruik gemaakt worden van een 5,5 inch of zelfs een 6,1 inch scherm. Touch ID wordt ingebouwd in de aan-uit knop aan de zijkant.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer