Appleweetjes

Neem een jaarabonnement op Apple Arcade en bespaar 10 euro

Apple Arcade is een betalende dienst van Apple die sinds 19 september van start is gegaan. Hiermee krijg je toegang tot meer dan 100 games. Games die verschijnen op Apple Arcade hebben geen advertenties en geen in app-aankopen. Ze zijn beschikbaar op de iPhone, iPad, Apple TV en zelfs op de Mac. Dankzij de iCloud integratie wordt je voortgang in de game bijgehouden zodat je op een ander apparaat kan verder spelen.

De dienst is beschikbaar voor de prijs van 4,99 euro per maand. Maar Apple is nu ook gestart met het aanbieden van een jaarabonnement voor de prijs van 49,99 euro. Een jaarabonnement afsluiten heeft dus meteen al een voordeel. Je bespaart namelijk bijna 10 euro ofwel twee maanden gratis.

Apple Arcade jaarabonnement

Heb je al een Apple Arcade abonnement en wens je over te schakelen naar een jaarabonnement dan is dit eenvoudig te realiseren door je abonnement te wijzigen naar een jaarabonnement.

Apple Arcade biedt inderdaad zoals Apple belooft meer dan 100 games. De laatste weken zijn er weliswaar minder nieuwe games bijgekomen. Maar dat mag de pret niet drukken. Een groot voordeel van Apple Arcade is dat je deze kan delen met je gezin. Hierdoor kunnen er maximaal zes gezinsleden voor dezelfde prijs er gebruik van maken.


Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer