Appleweetjes

Apple deelt cadeautjes uit tussen 24 en 29 december

Apple is van plan om vanaf morgen elke dag een cadeautje te lanceren. De actie gaat van start op 24 december en zal eindigen op 29 december.

Elke dag zal Apple ons dus verassen met een cadeau. De actie doet ons denken aan de ’12 Dagen Cadeaus’ actie dat Apple in het verleden deed. Toen gaf Apple op het einde van het jaar gedurende twaalf dagen iets gratis cadeau. Dat kon een spelletje zijn maar evengoed een boek of een muzieknummer. De ’12 Dagen Cadeaus’ actie begon in 2008 maar kende om onbekende redenen zijn laatste actie in 2013.

Dit jaar heeft Apple opnieuw plannen om iets gratis weg te geven. De nieuwe actie werd ontdekt door Australiërs waar het nu al 24 december is. Het cadeau voor hen is het spelletje Looney Tunes™ World of Mayhem.

In Thailand is het ondertussen ook al 24 december geworden. Voorlopig is het nog niet bekend welke verassing Apple voor hen in petto heeft. Vermoedelijk zal het wel om hetzelfde spelletje gaan.

Vanaf morgen kunnen we dus dagelijks tot en met 29 december een verassing in de App Store terugvinden. Zoek daarvoor in App Store naar een uitgepakt cadeautje onder de tabbladen Apps, Games en Vandaag.

Bekijk ook deze weetjes

Appleweetjes maakt gebruik van cookies voor een optimale websitebeleving. We doen dit om het gebruik van onze website te analyseren, het delen van social media content mogelijk te maken en gerichte advertenties te tonen. Wilt u meer informatie over het cookiegebruik kijk dan in onze Privacyverklaring. Accepteer Lees meer